Pour Elle

Инспирирани од денешниот начин на живот, Pour Elle Ви нуди да бидете поблиску до
Вашите омилени производи за лична нега.

Брзо и едноставно

Само со еден клик добивате детална информација за карактеристиките на производите, олеснет начин на купување и брза достава до Вашиот дом.

Pour Elle - "Вашата тајна на убавината"

За компанијата

Нашата компанија се занимава со продажба на селектирана козметика од веќе постоечките најатрактивни брендови во нашата земја, како и со увоз и дистрибуција на сопствени брендови. Нашата колекција се состои од: декоративна козметика, природна и органска козметика за нега на лице, тело и коса, витамини, минерали, суплементи.