Често поставувани прашања

Испораката ја вршиме со Карго —— на целата територија на С. Македонија на принципот до врата. Времето на пристигнување е од 1-3 работни денови, но во исклучителни ситуации и 5 денови.

При самото купување на нашата on-line продавница можете да одберете помеѓу две опции за плаќање.

Првата опција е плаќање со картички на Visa и MasterCard.

Втората опција е плаќање при достава, односно плаќате во готово на доставувачот во моментот кога Ви ја врачува Вашата пратка.

Во случај да го добиете производот оштетен, Ве молиме веднаш пред да го превземете да ни се јавите на нашиот контакт телефон _________. Во зависност од видот на производ и настанато оштетување ке Ви кажеме кои чекори треба да ги превземете, но бидете сигурни ке направиме се да го отстраниме проблемот.

Постави ни прашање